View Single Post
Staro 07.07.2015., 12:10   #82
Perestrojka
CNE @ Verne global DC
Moj komp

Perestrojka's Avatar

Datum registracije: Feb 2015

Evo, sad, i ja,.
"Pozdrav, evo, ja sam tu u Barbatu, pa bih da se nađemo u gradu, kod autobusnog, da pogledam.."

-"javit ću vam ako ga ne prodam do sutra!"

sa drugog broja :
"Ja sam tu u Loparu, da se nađemo kod Padove(hotel), da pogledam.."

"..tu.tuuu..prekid veze".

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova

Daj ne generaliziraj, otac mi je s Raba, pošteno zaradio penziju sad je upravo
dolje

Nego, idemo dalje, malo zabave:

--tu,tuuuu
-Da?
"Poštovanje, zovem u vezi Iphonea."
Da?
"Evo ja sam tu u Stinici, pa mogu trajektom do Mišnjaka (trajektna luka na Rabu) , pa se nađemo da pogledam Iphone"
-klap, biip, tu, tu...

Bratheuuu Lik ce valjda naucit geografiju Rab-a nakon nasih tortura lol xD

Zvat cu ga ja danas jos jednom, ako moze do Kampora xD ( navest cu da su me taman pustili, pa ak me moze odma do grada odbacit )

Citiraj:
Autor DiTech Pregled postova
Pa ima rijesenje, za slucaj Zg. Dogovorite se da cete poslati busom mob, i sjednete u bus i pravac ZG, kad pita Marko Babic ili Pero Peric kazes ja sam taj i taj a par tvojih frendova ga uvjeri da vrati pare ili mob sto je vec maznuo prvi put. Ista stvar i za ovaj Rab, posaljes pare s busom.
Ovo cak i nije losa ideja, ak "nije prodan" u roku kad cu ic dolje, dogovorit cu se za slanje para busem... Taman ce ekipa bit na kavi, pa da odigramo malo akcije-reakcije s likom.-->
Citiraj:

Evo, sad, i ja,.
"Pozdrav, evo, ja sam tu u Barbatu, pa bih da se nađemo u gradu, kod autobusnog, da pogledam.."

-"javit ću vam ako ga ne prodam do sutra!"

sa drugog broja :
"Ja sam tu u Loparu, da se nađemo kod Padove(hotel), da pogledam.."

"..tu.tuuu..prekid veze".

Citiraj:

Daj ne generaliziraj, otac mi je s Raba, pošteno zaradio penziju sad je upravo
dolje

Nego, idemo dalje, malo zabave:

--tu,tuuuu
-Da?
"Poštovanje, zovem u vezi Iphonea."
Da?
"Evo ja sam tu u Stinici, pa mogu trajektom do Mišnjaka (trajektna luka na Rabu) , pa se nađemo da pogledam Iphone"
-klap, biip, tu, tu...

Bratheuuu Lik ce valjda naucit geografiju Rab-a nakon nasih tortura lol xD

Zvat cu ga ja danas jos jednom, ako moze do Kampora xD ( navest cu da su me taman pustili, pa ak me moze odma do grada odbacit )

Citiraj:
Autor DiTech Pregled postova
Pa ima rijesenje, za slucaj Zg. Dogovorite se da cete poslati busom mob, i sjednete u bus i pravac ZG, kad pita Marko Babic ili Pero Peric kazes ja sam taj i taj a par tvojih frendova ga uvjeri da vrati pare ili mob sto je vec maznuo prvi put. Ista stvar i za ovaj Rab, posaljes pare s busom.
Ovo cak i nije losa ideja, ak "nije prodan" u roku kad cu ic dolje, dogovorit cu se za slanje para busem... Taman ce ekipa bit na kavi, pa da odigramo malo akcije-reakcije s likom.
Perestrojka je offline