View Single Post
Staro 07.07.2015., 11:43   #2950
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
HDS matična ima dodatne heatsinkove i HDMI port te je sama po sebi kvalitetnije izrade. U svakom slučaju je bolji izbor od DGS verzije i kao takva bolja preporuka za gaming konfe.

EVO Basic i ARC 100 su best buy SSD-ovi trenutno, ako imaš koju kunu viška uzmi EVO, inače će i ARC biti heben.

Što se tiče monitora, slažem se sa KhongLo-om i preporučam Dell P2414H za ~1700kn ili DELL U2414H za ~2000kn.

Fractal Define R4 je vjerojatno najbolje kućište za te novce, ali možeš još pogledati Corsair SPEC seriju za ~500kn i Cooler Master CM 690 III. Znam da ima još prijedloga ali trenutno mi niti jedan ne pada na pamet. Fractal Core 3500 za nekih 600-tinjak kn je isto dobar izbor, koliko god neki revieowi pljuvali po njemu zbog nebitnih sitnica, samim time što je Fractal-ovo kućište, tiho, kvalitetno i minimalističkog dizajna, pa ako ti se to sviđa pogledaj i njega, zašto ne.

R9 380 od 4GB za FHD je neki optimum (ako se pod optimum smatra da je sposobna gurati 99% novih igara sa svim detaljima nafrljenim do kraja i respektabilnim FPS-om )
ssarik je offline   Reply With Quote