View Single Post
Staro 30.12.2002., 07:22   #15
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
vi ste ovdje nesto noviji decki..naime davno je bila rasprava o win xp i sl...

naime jedino sto se dalo ustvrditi iz te rasprave a i iz onoga sto su mi frendovi rekli a i ja okusio je da su nazalost win xp prevelika lutrija...ili rade savrseno ili ne rade uopce...

pitajte one koji imaju win xp...reci ce vam da nemaju niti jedan problem ili da se sve rusi...

ja sam imao winxp dok su se jos zvali whistler beta 2 (dobio od ms-a preko frenda) i radili su fantasticno...onda sam poslije ih morao maknuti poosto su imali 15 ili 30 dana expire date...i poslije sam stavio neku od verzija xp-a koja nije htjela raditi kako treba niti prva dva tjedna...i onda se skroz zalokala..naime hocu se logirati i javlja nesto tipa "pokrenuli ste neregisitriranu aplikaciju ili dll" i vraca me u login screen (onaj s popisom korisnika gdje samo stisnes i udjes)

a pobornik sam win2k-a ali su mi sad poceli kenjati do jaja..od w.explorera koji ulazi u direktorij po minutu,do breakanja programa i sl...a najgore je kad mi je dva puta frend dosao..komp se ponasao tako blesavo..valjda je ovaj s mracne strane Sile i sjebaje mi komp samim prisustvom u sobi .. uglavnom za tjedan dana me ceka reinstalacija i jebada na potenciju...

tak da su vam te svadje ko "moj tata je jaci od tvoga"..nema neke vajde a rezultat je nikakav
msvrtan je offline   Reply With Quote