View Single Post
Staro 06.07.2015., 12:34   #1478
dubravkol
Premium
Moj komp
 
dubravkol's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 582
Citiraj:
Autor Lungz Pregled postova
Moje iskustvo nakon kojeg više ne kupujem u ED i nadam se da neće nitko drugi:

Kupio sam proizvod i koristio ga jednom. Pokazao se jako nekvalitetnim i da nije s njim moguće uopće napraviti ono za što je napravljen. Kontaktirao sam korisničku službu i pitao jel mogu dobiti povrat novca. Dobio sam odgovor da mogu, samo da očistim uređaj i vratim uredno budući da za povrat uređaj ne smije biti korišten (ovo govori o etici firme kad mi sami predlažu da očistim što znači da bi kasnije prodali to nekome pod novo, ali šta mene boli briga, ja sam pitao i rekli su da može). Napravio sam kako mi je rečeno i poslao uređaj na svoj trošak u Budimpeštu. Paket mi se vratio i nakon kontakta s korisničkom službom dobio sam odgovor da su mi dali krivu adresu. Ispričavaju se i kažu da mogu poslati ponovno, ali ovaj put o njihovom trošku. OK, ne znam kako je moguće, ali očito je moguće da dođe do takve pogreške (nije bio krivi kućni broj, bila je posve druga ulica). Pošalju oni Overseas i odnesu paket. I to je sve trajalo ukupno mjesec dana da bi mi na kraju javili da će mi vratiti uređaj jer je korišten i ne mogu primiti povrat uređaja!

Imaju super cijene i kada sam kupio ovo uštedio sam nešto novca i bio zadovoljan, ali sada me to slanje u Budimpeštu izjednačilo po trošku kao da sam kupio u startu skuplje i još uz to su me vozali mjesec dana ko' budalu. Zaključak - nije vrijedno. Manje živciranja imam kada naručim nešto iz Kine preko ebaya nego s ED-om. Tko želi riskirati s njima sretno, ali meni su moji živci vrijedniji od par kuna što bi uštedio s njima.
Ovo o poslovnoj etici i da se takva roba rodaje pod novu rade i sve druge firme, pa i one koje najviše hvalite da im je usluga za reklamacije jako dobra, cjenovno su najskuplji, pa opet dobijete korištenu stvar pod novu.

Ja sam zadovoljan sa ED. Kupio par stvari i sve radi još uvijek, i to čak jednu stvar u pola cijene zbog njihove pogreške na webu, a radi se o stvari od par tisuća kuna.
dubravkol je offline   Reply With Quote