View Single Post
Staro 06.07.2015., 03:25   #5395
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Iskon mi tu nudi 50/10 VDSL, ali prvo cu morat starcove zatamanit i zakljucat u podrum, jer ne zele mijenjati operatera..... ....Pa ti objasni! Mislim da bi me zid prije razumio i shvatio.
A ti budes svojoj djeci dozvolio da ti mjenjaju operatera kak im se sprdne i kako oni misle da je bolje za njih ?

Citiraj:
Ovak njima pomazem oko rezija, a na svome sam i imam ispeglano, skuhano, itd.
Jok malo, na njihovom si u svojem kao sto je i moje djete kod mene u svom prostoru/katu ali na mojem i cik pogodi ko je gazda sto se tice telefona, operatera za struju, plin, vodu i ostale rezije/komunalije ?

Citiraj:
Ni ne zelim si uvodit telefonsku liniju jer telefon ni ne koristim, ove televizije ne zelim (niti me zanimaju)...trebam i hocu samo net.
Uvedi si Iskon.NET50/10 Solo paket bez telefona 189,99kn - 20kn na ugovor od 2g.

Citiraj:
Ocito sam zaglavio sa T-Srotom i morat cu cekat da se smiluju, ili nesto.
Jok malo opet.., zaglavio si sa starcima a ne t-srotom i kako ja kazem svojoj kcerci evo tako i tebi

Mos bit tu, radi sta os na svom katu, dovedi koga os na svom katu, zivi, zabavljaj se..., za rezije koliko das sama das a dok ja ne krepam i jos dan dva nakon toga da budes sigurna - dotle nemos svoj autic parkirat u mojoj garazi a moj da je vani, nemos posjec 2 sljive da se pravi jos jedna garaza jer meni ne trebaju 2 garaze a nedam ni sljive koje sam zasadio 83-ce.

Mos se udat i dovest muza i opet nece biti jos jedne garaze... a sve sto vazi za tebe vazit ce jos i vise za njega dok ste tu.

Daklen mos uvest Iskon Solo paket ili se ozenit pa kad zena pukne sakom od stol i kaze: idemo odavde ... e onda ces imati svoj vlastiti Internet
silver_tip je offline   Reply With Quote