View Single Post
Staro 05.07.2015., 23:56   #3843
ajvar1
Registered User

Datum registracije: Jul 2015
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ne znam koji si mobitel prije imao i na što uspoređuješ "signal". Frend mi ima taj mobitel i s usporedbi s drugim kinezima sasvim solidan primjerak.
Battery drain sam imao na starom inew-u koji nije dobro prikazivao postotak, tj. ispod nekih 20% je zapravo trebalo biti 5% (krivo očitanje postotka).
Oko 120kn bi te koštalo slanje u Kinu (poštom preporučeno) no povrat pdv-a nećeš dobiti.
Mobitel sam naručio iz britanskog skladišta. Nije bilo PDV-a, ali je bilo troškova prijevoza oko 200kn. Na isto dođe, za 3 dana je bilo u Zagrebu. A kako s ovom napomenom da je unutra mp4 player? Isplati li se s tim zajebavati? I moram li uopće to raditi? Kad da trazim lovu nazad? Strah me da ne istekne rok s paypalom. Već je sad prošlo skoro mjesec dana.

Uspoređivao sam ga s cubotom gt99. Jedan pored drugog, cubot gt99 hvata 3 crtice, cubot x9 2 crtice signala (s tim da povremeno čak padne i na jednu). Jbg, taj mobitel bi trebao biti puno bolji od cubota gt99, a nije. Sve bih oprostio, ali da ne mogu normalno razgovarati preko moba, to neće proći.Inače, mobitel je sam po sebi prekrasan. To što je koristan kao cigla, to je razlog zašto hoću lovu nazad.
ajvar1 je offline   Reply With Quote