Citiraj:
Autor Drug Brko
Nije TCom ali H1 se qrči da su Varaždin, Karlovac, Sisak i Vinkovci gradovi super brzog neta. Vidi kod njih ako već nisi...
|
H1 net nije dostupan na mojoj lokaciji, ali hvala na prijedlogu. Provjerio sam vec ranije, sto se toga tice. Cak ni B-Net mi nije dostupan (izuzev satelitske TV).
Iskon mi tu nudi 50/10 VDSL, ali prvo cu morat starcove zatamanit i zakljucat u podrum, jer ne zele mijenjati operatera. Klasika, ne znam koliko smo vec godina na T-Srotu, pa oni ne bi sad, a i sta ako bude nekih dodatnih troskova, itd.

Pa ti objasni! Mislim da bi me zid prije razumio i shvatio.
Thing is, sagradio sam si omanji stan u produzetku kuce (imam svoju kuhinju, spavacu i dnevni), cisto jer si s ovom placom ne mogu priustit stan, niti zelim placati nekom randomu. Ovak njima pomazem oko rezija, a na svome sam i imam ispeglano, skuhano, itd.
Jedino sto kod sebe nemam telefonski prikljucak, vec imamo jedan telefon u kuci i preko te linije sve. Ni ne zelim si uvodit telefonsku liniju jer telefon ni ne koristim, ove televizije ne zelim (niti me zanimaju)...trebam i hocu samo net.
Ocito sam zaglavio sa T-Srotom i morat cu cekat da se smiluju, ili nesto.