View Single Post
Staro 05.07.2015., 16:53   #5394
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nije TCom ali H1 se qrči da su Varaždin, Karlovac, Sisak i Vinkovci gradovi super brzog neta. Vidi kod njih ako već nisi...
H1 net nije dostupan na mojoj lokaciji, ali hvala na prijedlogu. Provjerio sam vec ranije, sto se toga tice. Cak ni B-Net mi nije dostupan (izuzev satelitske TV).
Iskon mi tu nudi 50/10 VDSL, ali prvo cu morat starcove zatamanit i zakljucat u podrum, jer ne zele mijenjati operatera. Klasika, ne znam koliko smo vec godina na T-Srotu, pa oni ne bi sad, a i sta ako bude nekih dodatnih troskova, itd. Pa ti objasni! Mislim da bi me zid prije razumio i shvatio.

Thing is, sagradio sam si omanji stan u produzetku kuce (imam svoju kuhinju, spavacu i dnevni), cisto jer si s ovom placom ne mogu priustit stan, niti zelim placati nekom randomu. Ovak njima pomazem oko rezija, a na svome sam i imam ispeglano, skuhano, itd.
Jedino sto kod sebe nemam telefonski prikljucak, vec imamo jedan telefon u kuci i preko te linije sve. Ni ne zelim si uvodit telefonsku liniju jer telefon ni ne koristim, ove televizije ne zelim (niti me zanimaju)...trebam i hocu samo net.
Ocito sam zaglavio sa T-Srotom i morat cu cekat da se smiluju, ili nesto.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote