View Single Post
Staro 04.07.2015., 21:32   #29
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
I preporučuješ nas poštene odavdje onima koji nisu na forumu na čemu sam ti osobno, lično, a bogami i personalno zahvalan.

U više tema je spomenuto. U pravilu ovdje sa starim i provjerenim članovima nema problema. Ponekad se dogodi da nekoga zbrika za soma do dva kuna da baci u vjetar sve to skupa, i staž i reputaciju na forumu.
Ali jedno je sigurno - ako si prodavač, uvjeti su tvoji. Koliko puta kad sam prodavao sam čuo te fore "daj mi pošalji pa da ja to vidim pa onda pare". Lagano odjeb i čeka se drugi kupac. I onda ima obzira se još grčit i pretit.
Majke mi, ja zivim za dan kad cu sjest s tobom u birtiju i napit se.

Svi ste u pravu i definitivno se ovdje uklapa ona:
'Tri puta mjeri, a onda tek sijeci'.
Naime, ne zelim OP-u soliti pamet, ali mislim da ti je ovo lekcija za sva buduca poslovanja putem interneta. Postenje je odavno iskorijenjeno u ovom drustvu. Dapace, postoji odredena baza ljudi koji su posteni koji ne gledaju sve, pa i druge ljude kroz novac.
Medutim, ovo je apsolutno tvoja greska. Na stranu to sto je frajer mucko djubre, mutikaros, lazljivac i spletkaros, ti si kriv jer se oslanjas na rijec nekakvog randoma na internetu.

Iskreno se nadam da ces barem vidjeti novac, ako ne mobitel i da ce se sve rijesiti pozitivno za tebe. Ali, nadam se da si naucio lekciju i da ces ubuduce promisliti i razmisliti kod prodaje.

Cisto da ne mislis da te optuzujem i napadam, na tvojoj sam strani. Samo, eto, par prijateljskih savjeta.

LP

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline