Citiraj:
Autor Drug Brko
I preporučuješ nas poštene odavdje onima koji nisu na forumu  na čemu sam ti osobno, lično, a bogami i personalno zahvalan.
U više tema je spomenuto. U pravilu ovdje sa starim i provjerenim članovima nema problema. Ponekad se dogodi da nekoga zbrika za soma do dva kuna da baci u vjetar sve to skupa, i staž i reputaciju na forumu.
Ali jedno je sigurno - ako si prodavač, uvjeti su tvoji. Koliko puta kad sam prodavao sam čuo te fore "daj mi pošalji pa da ja to vidim pa onda pare". Lagano odjeb i čeka se drugi kupac. I onda ima obzira se još grčit i pretit.
|
Majke mi, ja zivim za dan kad cu sjest s tobom u birtiju i napit se.
Svi ste u pravu i definitivno se ovdje uklapa ona:
'Tri puta mjeri, a onda tek sijeci'.
Naime, ne zelim OP-u soliti pamet, ali mislim da ti je ovo lekcija za sva buduca poslovanja putem interneta. Postenje je odavno iskorijenjeno u ovom drustvu. Dapace, postoji odredena baza ljudi koji su posteni koji ne gledaju sve, pa i druge ljude kroz novac.
Medutim, ovo je apsolutno tvoja greska. Na stranu to sto je frajer mucko djubre, mutikaros, lazljivac i spletkaros, ti si kriv jer se oslanjas na rijec nekakvog randoma na internetu.
Iskreno se nadam da ces barem vidjeti novac, ako ne mobitel i da ce se sve rijesiti pozitivno za tebe. Ali, nadam se da si naucio lekciju i da ces ubuduce promisliti i razmisliti kod prodaje.
Cisto da ne mislis da te optuzujem i napadam, na tvojoj sam strani. Samo, eto, par prijateljskih savjeta.
LP