E, dok god Stankovic drma fibom uzduz i poprijeko nece Hrvati vidjeti medalju pa sve da nam cijela momcad igra u startnoj petorci NBA prvaka. Tako je bilo svih ovih godina i tako ce i biti sve dok ta stara gamad ne umre ili jos bolje dok FIBA ne propadne.
Ja vise ne znam dal bi na mjestu nase repke uopce isao na svjetske smotre, mozda bi najbolje bilo prvo pitati FIBU koji smijemo biti, pa vidjet' dal' nam se isplati dolazit.
Kaj je najzalosnije od svega, maloprije sam citao sto strani mediji govore o utakmici, jedini koji su utakmicu oznacili kao kradjom stoljeca su upravo Srbi i Slovenci, jao si ga nama u toj "velicanstvenoj" Europi kad nam se najveci neprijatelj i sve omrazeniji susjed pokazuje boljim i postenijim od brojnih europskih "prijatelja"...
Neki su ovdje spomenuli tzv. "balkansko ponasanje", po meni malo su i napravili, ja bi se fino skupa sa svojom ekipom pokupio s terena prije sluzbenog kraja utakmice, ako satro kulturna a realno iskvarena Europa hoce skandal, nema razloga da isti svojim "dragim prijateljima" ne priustimo...