Napomenula sam par stvari već, nije da nisam zadovoljna jer mi ne smetaju, pa ukratko:
- ako se isprazni do 0, treba ga puniti 5-10minuta (ovisno o punjaču) da bi ga se moglo upaliti 
- donji dio okvira na sredini zna škripati kad se primi, build qualitiy nije top notch, ali za tu cijenu teško da se može očekivati bolje
- kad dođe na 40 stupnjeva, iskače svako malo "Trotlling brightness due to termal event" toast message i zbog toga brightness padne na 40%, ali to se riješi konfiguriranjem dva xml filea u sistemu, samo se povise vrijednosti jer su iz nekog razloga prenisko stavljene
- ako se koriste slušalice s mikrofonom, ne smije se do kraja utisnuti jer će zvuk biti distortan, ali slišalice bez mikrofona bi trebale normalno raditi.
Ne mogu se trenutno sjetiti dal ima još što.
Upute kako flashati ROMove se nalaze na prvoj stranici te teme. Ovisno je o tome dal imaš samo Android, samo Windows ili dual boot. Ja sam se prvi dan kad sam dobila tablet u ruke petljala kojih sat vremena s tim jer mi nije htjelo flashati ništa. I onda je moja pametnija polovica pitala jel možda neće flshati jer nije rootan. Ja si mislim, daj me nemoj, kakve su to gluposti. But he was right xD Nisam do sad nikada imala takvih iskustava (dva sony mobitela za redom, jbg).
Što se tiče samog Remix OS-a. Flasha se normalno kao i svaki KitKat ROM. Ima par bugova, tipa ne radi pop-up video od video playera koji imaju tu opciju (Viral, BSPlayer, etc). Ali to će valjda fixati. Također, stock YouTube i Viral (yt pop up app) daju kvaliteti do 720p, ali to je navodno problem kitkata. Jednostavno se skine moddani YT (tipa OGYouTube) i nudit će onda do 1440p. Neke aplikacije tipa Titanium Backup imaju zeznutu boju pozadina iz nekog razloga. Tako da se ne vide pročitati određene stvari, ali ja već napamet znam što je gdje pa mi nije toliki problem. Sad, ne znam dal je to problem ROMa ili Titaniuma. Ako se još nečeg sjetim, ću staviti