View Single Post
Staro 01.07.2015., 17:05   #1549
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Bravo za bench !

Sto se vidi i iz prilozenog, NEMA pomaka sa drajverima ni u godinu dana (sto se tice "ubrzavanja i slicnih debilana") Ako je kartica izasla i radi 1200 markova toliko ce radit i za godinu dana nakon 300 patcheva i drajvera i fixeva.
Kako sa Ati tako i sa zelenima. Ove fore "Doc ce drajver pa ce dat 20%" su jednostavne dovoljne za ban ili brisanje postova po meni.
Cuj ja ti se sa ovime ne slazem bas previse znas. Iskreno mislim da si se skrivo izrazio pa necu sve komentirat

Ovo sam vec bio napiso, steta kaj sam obriso sav folder GTX 770 u kojem sam imo sve. Da ponovim. Kada sam bio uzeo GTX 770 pokrenuo naravno sve moguce bencheve , igre , pa poskido neke igre na kojima se vrte odredeni benchevi ok sve super. Kada se pojavila r9 290 serija NVIDIJA je izbacila driver koji je davo 20% better perfmance. Iso sam izvrtit sve ispocetka, i u 3dmark valley itd score je osto ISTI, dok u IGRAMA tipa metro, f1 itd koje sam igro, gain se osjetio negdje po 10-15 fps negdje od 5-10 zavisilo je o igri. Ali to je bilo bez clocka cisti driver gain. Tako da peglanje driverima itekako postoji ( 3dmark valley itd uvijek ostaje isti, ali u igrama se osjeti "gain ili lose" ako pratis )

Mislim to nije ni nista cudno kada npr kada dode novi driver onda i pise: Batman Fps gain 10%, sli or xfire gain in bla bla 30% da to je peglanje driverima i tu neces dobit nista u 3dcmarku ili valley ali u toj igri oces.

Primjer od jednog drivera:
"
GeForce GTX 770:
Up to 15% in Dirt: Showdown
Up to 6% in Tomb Raider
GeForce GTX 770 SLI:
Up to 19% in Dirt: Showdown
Up to 11% in F1 2012

" Kuzis ti tu neces u valley 3dmark ili slicnom programu dobit nikakv gain ali u igri oces

Zadnje izmijenjeno od: ravkan. 01.07.2015. u 17:10.
ravkan je offline   Reply With Quote