View Single Post
Staro 01.07.2015., 11:19   #236
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
dakle imam super-duper problem skupa sa isto takvim retardiranim rješenjem pa prije nego što počnem ropotariti po event logu i interpletima da vidim da li još netko ima takav problem.

grafa iz mog kompa jelte...

iz nekog razloga sam se odlučio igrati nedavno, konkretno betmen origins, a generalno od kada je majnanja nisam se nešto extra igrao na atiju pa reko ajmo.

stroj je klockan, ali je super stable i do njega sigurno nije i kaj se dešava - igram ono nebitno jel 15 minuta ili 3 sata i sve super, izađem iz igre i sve radi normalno dok ne pokrenem neki browser, zadnji chrome ili ie11 nebitno i slika se zblesira na pol ekrana, drugi dio crni i generalno vidiš da se nešto dešava u pozadini ali slika je ono totalni random raznih boja.

reko oke, clockana je grafa, spustim na stock - isto, oke možda je igra u banani jer imam neke in-game bugove pošto nije nadograđivana, nabavim najnoviju verziju sa svim patchevima - isto, oke driveri su stari godinu dana, skinem zadnje drivere - isto.

ono što je najzanimljivije da gašenjem browsera na alt+f4 vidim kroz te boje da je ugašen prozor, alt-tabam i vidim da se nešto dešava, međutim stisnem power gumb na kejsu i krene u shut down, slika se vrati u normalu i vidim na kratko desktop i kompletnu shut down proceduru najnormalnije.

dragi lastane, da li da pokrenem flejm rat od ati drajverima ili je netko ovo doživio?

edit: rješenje trenutno je da svaki put kad izađem iz igre restartam komp i ko da se ništa nije dogodilo... nikad bsod, nikad ikakvih artefakata u 2d radu.
syss je offline   Reply With Quote