View Single Post
Staro 01.07.2015., 10:26   #1533
ezav
Premium
Moj komp

ezav's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Iskreno mislim da je bedasto spominjati drivere vise u ovakvim debatama.

Imam doma komp s Nvidia (560-ti i nakon reklamacije 660-Ti) ali i komp s Ati (7770) i u zadnjih par godina vise glavobolje su mi davali Nvidia driveri nego ATI driveri iskreno. Ati driveri su mi imali zadnje 3 godine nula rusenja ili glitcheva dok sam s Nvidia driverima imal plave ekrane smrti, smrzavanje racunala, trokiranje racunala, grafa je znala biti celo vreme u 3d modu i ne vracati se u 2d mod.
Tak da ono nove Ati drivere bacim bez razmisljanja dok za Nvidiu prvo 3 puta procitam sve zive forume prije neg instaliram.

I nova Ati serija su ok grafe, ali opet imaju isti problem ko Nvidia, po meni visoku cjenu.
A i dok god ima za kupiti R9 280x po nasim ducanima (i to ih se najde ispod 2k cuna) ne vidim smisao kupnje novih R9 380 (osim ako netko bas ne zeli true audio i jos par dida).
Dok Fury pokazuje da Ati napokon ima konja za utrku, ako ne jacu barem jednaku grafu ko Nvidia, i drago mi je jer ce konkurencija samo sniziti cjene