View Single Post
Staro 01.07.2015., 06:26   #1530
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Sjećate se priče o "lošem starenju" keplerica? Šta je sad došao red na prvu generaciju maxwellica (750 i 750Ti)? Naime u benchmarku jedne nove igre (ne znam koje da me jebeš) sam vidio da je 260X jača od 750Ti (iako bi joj tržišno non ti verzija trebala biti takmac, a 265 vs 750Ti) i rekao samo that's strange, reko izuzetaka uvijek ima.

Čačkam sad malo witcher 3 videje po yt i naletim na ovo:

260X vs 750Ti - egal, čak pred kraj prva i jača

Na kraju se ni ne čudim rebrandu rebrandova (260X i R7 265?). S čim bi se te gpu trebale natjecat? Ako se ne varam po recenzijama rebrand R7 265 (370) ima performanse R9 270/X... Nadam se da će nvidia brzo izbacit 950 i 950Ti i da će što jače biti, jer performanse za novce u tom segmentu jaaako dugo stoje na mjestu

EDIT

nvidia readying geforce gtx 950 ti geforce gtx 950 graphics cards based gm206 gpu

ali moram tu primjetit dvojake standarde, u smislu da neki koji tvrde da nisu nvidijini fanovi nikako da popljuju navedenu situaciju koja je ocito postala pravilo. neki ce reci da je nvidia napravila super posao s driverima, a amd nije pa se amd s vremenom popravlja blabla, ma malo sutra..

radeoni , a i fury su onda svakako bolja kupnja jer se od njih moze ocekivati samo rast , a cijene su nize u startu..

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote