Ako ti nije jako hitno, ja sam upravo snimio Full HD video s mobitelom Sony Xperia Z1 Compact, a nakon što ga odgledaš, mislim da ćeš gotovo sigurno uzeti Lenovo Z50-70. Pošto ovaj mobitel ima vanserijsku kameru iskustvo je kao da uživo gledaš navedeni laptop, ali pošto navedeni video traje čak 6 minuta i 1 sekundu i težak je oko 760+ megabajta, neće ti biti sigurno online do ponoći zbog UŽASNE UPLOAD BRZINE, odnosno upload sporine koju mi pruža Hrvatski Telekom.
Inače je ovaj moj Lenovo Z50-70 isti kao i taj koji si linkao, jedino ima 2GB memorije više i hibridni SSHD disk. Imam ga od listopada prošle godine i ne mogu se požaliti na gotivo ništa. Pristup komponentama je lagan i jednostavan, zamjena optike za drugi HDD ili SSD je komad torte i generalno najveća su mu mana oko 2 cm veće dimenzije u visinu i širinu pa je problem pronaći odgovarajući hladnjak. Ja u tu svrhu koristim NotePal L1 koji je primarmo za 17" laptop i on mu je po dimenzijama taman. Laptop je full tanak i jako lagan, izrada je odlična (u usporedbi s konkurencijom) i overall dajem mu ocjenu 15 od 20, s tim da maksimalnih 20 ne bi dao niti jednom laptopu koji je trenutno dostupan na tržištu.
P.S. Mafia II radi maxed out na Full HD i izgleda mi bolje nego GTA V koji također radi uz puno kompromisa.