Ovo prvo bi htio riješiti. napravio sam save config fajl na hard, ubacio u mapu u kojoj je onaj decrypt, kliknuo na decrypt.bat i dobio decrypted_configfile i encrypted_configfile.
Otvorio sam decrypted_configfile sa notepad++ i otud ne znam šta dalje.
Code:
name="V_SSH" attr="5408"
name="Enable" attr="6692">1< ------ sve je već bilo omogućeno, tako da to nisam ništa mijenjao
Code:
name="V_PasswordService" attr="5408"
name="Administrator" attr="548"
name="Name" attr="6692">administrator< ------ ispravio sam jedino ovo administrator, bilo je root i išao na save. Sad nemam pojma jel to to i da sad ubacim taj config file u ruter.
EDIT: Ovo prvo je riješeno, hvala na pomoći. Znači promijenio sam ovo iz root u administrator, save, preimenovao u config_file, ubacio u ruter i uspješno promijenio lozinku po želji.
Ovo drugo za mac filter pokušavam skužiti al ne nalazim tu opciju. Imam allowed client, onda idem MAC address filter i tu ruter vidi moj pc i mob, uredno dodam pc, ali kad kliknem add na mac adresu od mobitela izbaci taj prozor You entered a reserved MAC addres itd..
Edit: drugo riješeno, isključen mac filtering. Nešto vezano uz mac adresu od moba ne funkcionira.