View Single Post
Staro 29.06.2015., 14:57   #7083
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007

Mislio sam da će Raylan poginuti pošto je to zadnja sezona, Art mu je tokom sezone par puta napomenu da je to nemala vjerojatnost, a i Boom je očito bio dostojan revolveraš. Kada je prsnula krv iz glave mislio sam to je to, kada ono...

Pogledao i GOT - zadnju 1/4. sezone se počelo nešto događati i kao uvijek ne razumijem čemu toliki hype oko nje. Serija je dobra i to stoji, ali da je toliko dobra... I nije mi jasan kraj s plavojkom, kaj su ono bili Indijanci na kraju?
-->
Upravo završio sa zadnjom sezonom Justifieda. Šteta što je gotovo, ovo mi je jedna od najboljih, ako ne i najbolja serija. Uz vrhunske likove koji se povlače kroz sve sezone (isključujući Patton Oswalt-a kojeg na sreću nema puno) svaku sezonu sezonu se pojave novi ništa lošiji negativci kao Jonathan Tucker ove godine.

Mislio sam da će Raylan poginuti pošto je to zadnja sezona, Art mu je tokom sezone par puta napomenu da je to nemala vjerojatnost, a i Boom je očito bio dostojan revolveraš. Kada je prsnula krv iz glave mislio sam to je to, kada ono...

Pogledao i GOT - zadnju 1/4. sezone se počelo nešto događati i kao uvijek ne razumijem čemu toliki hype oko nje. Serija je dobra i to stoji, ali da je toliko dobra... I nije mi jasan kraj s plavojkom, kaj su ono bili Indijanci na kraju?
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote