View Single Post
Staro 29.06.2015., 12:43   #192
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
@telefunken
čovjek več pitao / traže keš a on želi popeglat karticu...

Šta se tiče one priče o crnoj ...kakve uvjete gledanja imaš za taj w1070?
U nekim prostorijama projektori s crnijom crnom zaista nemaju smisla te razlike teško upadaju u oko...
aha, nisam vidio. ja sam platio puni iznos internet bankarstvom kad sam kupovao...

moji uvjeti su bijeli zidovi (vulgaris najjeftiniji mat kreč) te PVC rolete koje mogu zamračit stan do recimo 95% dok je vani blistav dan. kad upalim projektor, u sobi je toliko svjetlo kao da sam digao rolete do pola.

uskoro bojam sobu pola sa mat tamno sivom (zid na koji se projicira) te drugi dio mat čoko smeđom s bijelim stropom tako da će biti još nešto manje razbijanje svjetla a uz to planiram staviti projekcijsku površinu u obliku spomenute sivo obojane ploče. zanima me samo da li je lateks boja ona koju tražim? jer koliko sam skužio lateks se najbolje izravnava po cjelokupnoj površini koja se boja. ako je lateks onda bih uzeo od Caparola grau 20 latex

btw. netko je spominjao kako vidi neravan zid. osobno to smatram tolikim sitničarenjem jer imam vid 10/10 i kad se fokusiram vidim piksele na ful HD-u tako s udaljenosti od 3,4m no nevidim nepravilnosti na zidu a zid mi nije ni blizu savršeno okrečen. ne omalovažavam ničije mišljenje već samo kažem da su to ekstremi prema kojima nevalja suditi što je dobro a što nevalja jer daleko od toga da ovakav setup nevalja (wow efekat svih koji su ga vidjeli potvrđuje to)

Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 29.06.2015. u 12:50.
telefunken je offline   Reply With Quote