Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 29.06.2015., 10:57   #32935
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kad navratim u Rijeku, obavezno idem u Gvardijan na pizzu i tamo mi je fenomenalna. Kažeš da je ova bolja? Na slici mi izgleda kao miješana vulgaris, ništa specijalno.
Za Gvardijan nisam čuo od frendova da je netko hvalio, tako da ti to ne bih znao. Nisam niti probao. Ova pizzeria na slici (Baltazar) ti je Fast Food za ponjeti za van, ima dva, tri stolića (barska) za sjesti i pojesti - na otvorenom, ali kao šta sam rekao više je za van tj. dostavu, iako ja znam dosta puta i tamo ispred pojesti Pizzeria Pepi, Kokolo i Ex su ti baš pravi restorani i svi imaju i ostala razna jela, a ne samo Pizze. Ima još pizzeria u Rijeci u kojima sam bio, ali bih ove 4 izdvojio kao najbolje.

Meni osobno Kokolo i Baltazar dve najbolje pizze u Rijeci, a možda i najbolje koje sam u životu probao, a stvarno sam jeo u masu restorana tj. pizzeria Za Pizzeriu ex nisam toliko mjerodavan pošto nisam bio već par godina Čuo sam i za pizzeriu Rusticu na Kastvu da je vrhunska isto, moram ići probati pa kažem iz prve ruke

Linkovi:

Kokolo

Baltazar (pogledaj jelovnik-cijene)

Pepi (pogledaj pod galeriju jelovnik)

Ex (pogledati jelovnik)

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 29.06.2015. u 11:16.
Mogy je offline   Reply With Quote