View Single Post
Staro 28.06.2015., 08:27   #2015
Perestrojka
CNE @ Verne global DC
Moj komp

Perestrojka's Avatar

Datum registracije: Feb 2015

Edit:

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Riječ "polovan" koliko znam (i da ne konzultiram velikog crvenog Anića) znači "rabljeni", tako da mi nije jasna upotreba tog termina u kontekstu branda. Molim pojašnjenje.
Polovan u ovom kontekstu = swag izraz za "suft" / "sunder" / "odron" / "krntija" / "cesme"
-->
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
(fizixs off jbg)
Priznaj, srce ti se para bez fiziksa

Ontopic: zavisi o pragu tolerancije na coil whine, ja sam recimo alergican na zujanje punjaca od moba u standby-u koji je 2m od mene... CUJEM GA i pije mi zivce, tak da je to jos jedna od rasprava subjektivnih dojmova koji se razlikuju od pojedinca do pojedinca. Pogotovo u situaciji gdje je jedini izvor zvuka u racunalu ( u mom slucaju + kejs mi je 20cm od uha, pa furam slusalice 0/24 ) VRM sa grafe i tu i tamo PSU koji zna lupit random baladu kad mu se prohtje.

@Karlo666 - jos cekam da mi das link na 980 koja ima full pcb heatsink koji nije vezan za hladjenje GPU-a, znaci memorijski moduli + VRM imaju ogromni komad pasivnjaka na sebi koji ih odrzava mlacnim u najvecim loadovima. ( BF4, sve na Ultra, 180% superscaling, 5h igranja u komadu - temp heatsinka ne prelazi 60c, power target 125%, GPU clock 1470. )

Edit:

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Riječ "polovan" koliko znam (i da ne konzultiram velikog crvenog Anića) znači "rabljeni", tako da mi nije jasna upotreba tog termina u kontekstu branda. Molim pojašnjenje.
Polovan u ovom kontekstu = swag izraz za "suft" / "sunder" / "odron" / "krntija" / "cesme"

Zadnje izmijenjeno od: Perestrojka. 28.06.2015. u 08:35.
Perestrojka je offline   Reply With Quote