Citiraj:
Autor Karlo666
Plaćam kvalitetnu izradu a ne šljam od PCBa.
|
Placas ti prodavanje muda pod bubrege, pitaj sisu kako je platio asus pa su obje riknule

Toliko o pouzdanosti.
Citiraj:
Autor Karlo666
Prvo moja Strixica necvrči nego ima blagi coil whine samo u benchevima
Dobro a zbog čega je onda i po 1000kn jeftiniji od Asus Strixa?
Ja dobro znam zašto kažem polovni brend jer Nino mi poslao GTX 770 Palit dok je ova moja Strix bila na testiranju TDRa.
Prvo hlađenje,pa gradnja PCBa i u cijelosti HW na PCBu.
A da nepričam da OC na tim brendovima može prouzročit vatru u PCu.Oni ga sklapaju eto samo da radi.
Ta 770tka kod mene u 750D je išla preko 80C zašto pa jer je jebeni polovni Palit.
Samo mi reci koliko ljudi na svijetu ima Palit ili Zotac GPU?Niti 5%
|
Ope ponavljam,
ne lupetaj gluposti , samo i
iskljucivo samo je asus kod nas skuplji brand od svih ostalih upravo zbog takvih kao ti

Imao sam palit gtx 770 i nikad nije prelazila 70c, ni u bf3 ni bf4 ni gta5, apsolutno nikad. O tome da mogu prouzrociti vatru pa daj molim te, kolko imas, 13 godina, 14? Googlaj malo izgorene asus grafe, maticne itd itd... A to sto ti imas 750d koji ima katastrofalno rijesen front usis svjezeg zraka opet tvoj problem, a toliko i o tom asus kad si je slao na testiranje za TDR a dobio palit koji
radi 
I za tvoju informaciju :
"Palit Microsystems – which owns Gainward, Galax, KFA2, Palit and Point of View brands – is the world’s largest supplier of graphics cards that is unrivalled in terms of unit sales" , pokopi se usima