View Single Post
Staro 26.06.2015., 17:21   #174
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
priča je otišla u totalno krivom smjeru. ja nisam fanboy W1070 i ne branim ga jer je to najbolji projektor, ovo ono već jer je best buy u kategoriji "prosječni korisnik". e sad nekome je prosječni korisnik onaj koji razumije razliku između slike na plazi i LCD-u no to su definitivno napredni korisnici. dakle prosječan je onaj kojem i LCD crna prolazi kao crna, koji zna razliku između 1080p i 720p te koji će projicirati sliku na bijelu površinu (nebitno o vrsti bijele površine). za njih je 1070 odličan i cijenom i sposobnostima
problem je da ovdje na forumu obitavaju najčešće ili napredni ili "frikovi" (u pozitivnom smislu) koji razumiju svaki detalj u projekciji, dapače i koji RAL boje je najbolji za projekcijske površine akkao bi se izvukao maksimum od slike za drito taj projektor koji je po njima best buy i tu dolazimo do nekakvog razgovora o usporedbi 1000€ i 2000€ projektora što je samo po sebi besmisleno jer se radi o 100% razlike u cijeni! Mislim da i ja imam toliki višak para da mogu utuć 2000€, naravno da nebih kupovao jeftiniji projektor samo jer je jeftiniji i naravno da to nebi bio w1070. s druge strane ako projektor košta 1200€ a ja sam bio spreman platiti 1000€, naravno da ću uzeti u obzir i tih 200€ ako se taj 20% se stvarno isplati. dakle za mene "korak" je u rangu tih 20% više u cijeni a ne 100% više u cijeni...
sad sjedim pa malo da odgovorim, ti si jednostavno prosjecan, ili ispodprosjecan korisnik i kao takvome je i bijeli zid hrapavi dobar. Mene bi to pojelo i ne mogu gledati u to.

W1070, odnosno 1075 nasljednik, je bestbuy kod jeftinih projektora, ali govoirti da nema razlike izmedju projektora i to OCIGLEDNE kod duplo ili troduplo skuplji modela je jednostavno glupost.
Moras vidjeti takve projektore na dobrom platnu u akciji pa ces odmah vidjeti koliko je 1070 zapravo bas to, prosjecan u svemu.

Ja sam ih se nagledao, kolgea je imao Epsona od 4k doalra, sada ima JVC-a X35, ma to su drame kako je dobra slika, da covjek ne povjeruje da mozes na platnu imat takav kontrast, crnu, detalje, ma sve.

ali ta igra i kosta. A da ne kazem da je to jos JEFTINO, jer imas projektore po 25000 dolara, cak sam i takvoga vidio (Sony xy neki, ne sjecam se) u akciji tu u jednoj trgovini, sa upaljenim svjetlom u prostoriji izgleda kao da gledas kroz prozor kakva je slika. (malo karikiram, ali kuzis)
Gabre je offline   Reply With Quote