To je stvarno nezakonita svinjarija da uskraćuju "mrvicu naprednijim" korisnicima da editiraju u routeru nekakve svoje osobne postavke prema vlastitim potrebama , na način da imaš mogućnost logiranja u router isključivo sa "user rights" ! Takvih problema kod T-coma nema, spajaj brate koji god hoćeš router,koliko i kad poželiš ,radiš jednostavno što te volja , pa ako šta shebeš onda čekaj i čekaj dok ti ne dođe tehnička podrška,sam si kriv ! To je s moje točke gledišta sasvim u redu !

! Poštovani kolega Nikky,zahvaljujem ti na potpori , imam samo adsl, i to annex B , to je sigurno pošto koriste T-comovu centralu , a za fw verziju ću pogledati i napisati , nisam trenutno doma pa ne mogu provjerit (

da imam omogućen portforwarding sad bih i to mogao ) ! Ali definitivno da su radili fw upgrade obzirom da se ne možeš nikako drugačije ulogirati ,čak niti preko telneta ,uopće ne mogu pristupiti routeru bilo kojim zaobilaznim putem ! Meni ustvari i treba taj kako kažeš user.ini file pa da se onda može dalje raditi i čačkati po njemu ! LP
Riječ je o ST780i > adsl Annex B.

ufffff , kad bi mi u HR imali ovakav net-speed kao na avataru , to bi bilo jaaaako doooobro