View Single Post
Staro 26.06.2015., 12:32   #1399
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Ljudi su jednostavno imali prevelika očekivanja. Ja sam bio napisao (neda mi se tražit) da će biti fajt između trolista fury x, 980Ti i titan x - ovisno o igri, rezoluciji i driverima i tako je i bilo. Ja tu ne vidim nikakav fail, AMD ima konkurentan proizvod u najvišem segmentu i izgleda za nižu cijenu.

Izašlo je još dosta recenzija uglednijih siteova, ako se podvuče crta vidi se da je grafa al pari. Jača je od nvidijinog dvojca u najzahtjevnijim igrama najrazvikanijeg žanra (crysis 3, metro last light, far cry 4...), na 4K je također jača (u prosjeku). Nvidia je bila pritisnuta da odgodi 980Ti, da ju napravi jačom, te što je sigurno da ju prodaje za niže cijene nego što su planirali. Pa eto vam ta konkurentnost koju svi zazivaju. Ona djetinjasta očekivanja da će pojest titan x za 20% neću ni komentirati, jer to nije realno.

Poboljšali su perfomance per watt (nano bi trebala još više), podigli ukupne performanse, riješen dobar cooler (nije vruća, nije glasna), smanjena dimenzijama zbog nove tehnologije i sl... I to je sad kao neki fail? Jedino što ja vidim da se ta firma krenila lagano buditi
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote