Citiraj:
Autor Imagine
A gledaj , kad ja pročitam da netko "mirne duše smatra da je sve iznad overkill u rangu one ekipe što kupuje npr. bajoslovne audio sustave zbog "toplog zvuka"
meni se netko insuinira kako "određena ekipa ima više novaca nego pameti" ...
|
ne, ja ne kažem da je to generalno overkill i da oni koji to kupuju su blesavi već da takav rang nije za prosječne korisnike kakvih je većina. evo ja osobno poznajem samo po srodnim forumima takvu ekipu a nije da nemam prijatelja u RL koje interesiraju takve stvari. ja to gledam kao i s autima: bezveze je da ja il netko mog ranga kupi il hvali Ferrari kad ga neću moći iskoristiti, pogotovo ne sa mojim mogućnostima vožnje. stoga mi je, realno gledajući, isto jel vozim Ferrari ili Golfa 7 maksimalno 150kmh - da, razlika postoji ali ne tolika da bi opravdala razliku u cijeni za takve uvjete i mogućnosti vozača. Eno moja žena ga nebi vozila nit 100kmh stoga što će njoj Ferrari
Citiraj:
Autor Imagine
Pošto si spomenuo bojanje ...odvoji malo vremena za isto + poljepit traku i sigurno če ti se više svidjet nego obični zid.
Obzirom da je sirovi MDF težak i traži pripremu , mogao bi iskoristiti tablu lesonita 
Šta se tiče Caparola , projektor ima dovoljno svjetline za 110" pa bi mogao probati i onaj "grau 15+20" mix.
A imaš i Dulux...
Bojaj i javi iskustvo. 
|
joj muka mi je i od pomisli... još nisam 100% koju veličinu da uzmem jer se dijagonale mijenjaju ovisno o vrsti sadržaja koji gledam pa se tako 3D stisne i uži je no i nešto viši od normalnog 1080p sadržaja, tako da će ekran na kraju biti jedno 110" ali 16:10, dakle imat ću prazne bjeline kad ću gledat 16:9...