View Single Post
Staro 24.06.2015., 21:53   #1302
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
Slažem se sa kolegom ( . ),( . ) . Nabili su to vodeno jer se grije k'o pegla. HBM memorija radi na 500 megaheraca jer neide vise zbog interposera na kojem je i oooogrooomni Fiji GPU u ooogromnih 0.28 nm. To na zraku,brat bratu ide na 100 stupnjeva. Nemoš oladiti.Koliko sam vidio sad radi na 65 stupnjeva u loadu s vodenim. Realno, vise je uvijek bolje,s tim se svi slazemo,opravdanja tipa "ne treba ti vise jer je i ovo dosta" su neutemeljena.
Daj ne trkeljaj, k'o da te placaju da pljujes po ati, koji si ga k kupovo ak ti ne valja ? Kakve veze ima na koliko kuca memorija ako dobro radi? I nes ti tog vodenog, jebeni 120 mm radijator sa 120mm ventom, to je kao da si natako h50 na cip, jakog kulera mos mislit... Kaze ide na 100 pod zrakom. Kako znas na koliko ide pod zrakom ? Jesi ikad posjedovao gtx 480 ( koju btw ja jesam i to dvije) da vidis sto znaci grijanje gdje je RADNA temperatura iste 91 stupanj. a potrosnja same grafe preko 300 w u loadu ? Kao da su napravili ciglu s radeon natpisom i 2 crijeva za vodu, toliko se ovdje gluposti moze procitati.

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Zbilja? Nisi čuo da ima 2 Fury kartice, jedna s vodenim, druga sa zračnim hlađenjem?

O Nano da ne pričamo
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
Pa kaj nema "samo" 500 mhz brzinu jer ima HBM memoriju sa ogromnom širinom sabirnice , pa u istom toku vremena prođe ista ili veča količina podatak? ( veči put više traffica) ili sam ja samo napljugan

Spama otkad je napravljena ova tema, tako da ga treba dozivljavati identicno hawkeru i speheru.