View Single Post
Staro 24.06.2015., 19:54   #1273
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
uzmi u obzir da se sa fury dobije najbolji stock cooler ikad. Gpu je daleko najtiša od bilo koje jače gpu, također i temperature. Nemoš reć da ni to nije plus. link

Ovo kako je 6gb ddr5 bolje od 4gb hbm je kao što sam linkao gore i na onoj temi jako dvojbeno
AMD je profuckao sve šta je mogao. Entuzijasti ce biti podijeljeni samo iz razloga HBMa ( neceg novog i kewl ), o performansama se nema šta pricati kad je 980Ti brža kartica.

Kasnili su sa izlaskom nove serije, 90% serije je rebrand, za to nisu niti trebali cekati. Fury ništa extra po performansama, ( ne govorim o tehnologiji ) ..

Onaj indijac zivi u prošlosti.

A i šta ce mi "najbolji" stock cooler, rađe ti meni daj zrak a ne da se ja stalno pitam tece li šta ili ce to sve izgoriti k vragu..

A obican Fury garantiram da nisu izdali zbog uopce osmišljanja kako to ohladiti ako bude na istom PCBu kao i FuryX.

Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 24.06.2015. u 20:02.
Ati freak je offline   Reply With Quote