View Single Post
Staro 24.06.2015., 14:35   #1
feedshunter
Registered User
Moj komp

feedshunter's Avatar

Datum registracije: May 2014
Poz. ljudi, odnedavno sam korisnik amis usluga i sukladno tome, njihovog routera, THOMSON ST780, ali kao što je već općepoznato, samo kao "user" imam pristup dotičnom!
Eh, već sam negdje prije čitao neke postove na ovu temu, bih je netko od forumaša očito sa hrpom znanja ( C++, visual C++, assembler, linux commands, etc. etc....) sve ono što meni uglavnom nedostaje
i pisao je o konfiguriranju "bilo kog drugog" routera kako bi ga se moglo uredno spojiti na amis - dsl, te o pristupu tom njihovom THOMSON-u preko telneta, obzirom da je onemogućen pristup sa administratorskim pravima,
mnoge su funkcije uskraćene, kao napr. portforwarding, što meni treba i još mnoštvo drugih funkcija koje bi trebale biti u "toolbox-u", ali eto nema ih, pa ako netko slučanjo ima najprije volje, a potom i znanja da me "prošeta" kroz cijeli taj postupak bio bih neizmjerno zahvalan i voljan častiti cugom, klopom i sve što vole mladi (naravno ako je u Zg. ili namjerava doći) ! !!

Kad pokušam CMD>telnet 192.168.1.254 dobijem . . . Could not open connection to the host on port 23 !

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 24.06.2015. u 16:48.
feedshunter je offline   Reply With Quote