Ne znam gdje da napišem ovu informaciju ali neka stoji negdje na ovom forumu...
Naime, posjedujem Raijintek Ereboss i hladi mi moju osmoglavu grijalicu i, kao što je slučaj sa AMD-ovim socketom, hladnjak je zrak vukao odzdola prema gore. Ta solucija predstavlja problem jer mi je vent 3-4 cm od grafe pa vuče njen topli zrak tijekom gejmanja.
Stupio sam u kontakt sa Raijintekom u vezi tog 90 degree adaptera za AMD koji okreće hladnjak tako da baca topli zrak prema stražnjem dijelu kućišta a ne prema gore. Dobio sam informaciju da uz predodžbu računa Raijintek besplatno šalje taj adapter svima koji pitaju za njega. Super, dođe meni taj adapter, veselim se puno boljem airflow-u i još manjoj temperaturi sve dok nisam htio postaviti hladnjak na taj novi bracket. Pošto imam prvu reviziju Erebossa sa većim šarafima ispada da dotični smetaju heatpipe-ovima tako da nema koristi od adaptera.
Javim se Raijinteku sa pitanjem oko toga i nakon nekoliko mailova dolazimo do zaključka da novije revizije njihovih hladnjaka imaju manje šarafe koji ne smetaju heatpipe-ovima (i oni to NE komuniciraju van) tako da će mi poslat nove šarafe pa da mi adapter napokon legne ko budali šamar
Uglavnom, izuzetno dobra i brza podrška od strane Raijinteka i definitivno sam pozitivno iznenađen.