View Single Post
Staro 24.06.2015., 10:51   #159
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a bogati, ako treba onda...
Malo me prcaš. Ajde priznaj

Gledaj ,izbor platna može bit kompliciran i možeš razbijati glavu koje platno je neutralnije te ima manji color shift , moire probleme i što ja znam...koje se neče rastegnuti /izdeformirati tokom vremena.
Ako to staviš to nastranu (jer bi se čulo da se netko žalio po tim pitanjima) izabrati nešto nije toliko komplicirano
a uz to je linkana stranica krcata odgovorima na eventualna pitanja.

Svako malo spomenem BC a spomenem ga jer zaista nije loš izbor te je relativno jeftin , dobro se nateže i ne traži nekakav posebni pristup.
Ima veči gain nego štreeo je potrebno za taj PJ ali pretpostavljam da voliš svjetlo?
Uz to nije loše pitati koji free sampl par shupljih za "pis of mind" da vidiš što gubiš.

Ako u startu želiš bolje i "malo skuplje" ne igra nikakvu ulogu ,flexy serija je još bolji izbor. Za razliku od Pro linije ne traži poseban tretman.
Drugačije rečeno , eventualni trenutak nepažnje pri izradi platna možeš lako riješiti a i šiping je sigurno puno jeftiniji .

Inace , taj projektor traži sivo / HC platno. U biti imaš i više nego dovoljno svjetlosti i s 0.8 gainom.
Po računici za 1300 lumena dobijam nekih 24ftL s tom veličinom ekrana a trebalo bi 18.

Na pozitivnu stranu , ne moraš biti u potpunom mraku ali bi ti to zayebalo kontrast pa mi više smisla ima ...obojati komad zida?

Poteže se pitanje ...voliš svjetlije?

Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova

i btw. inače ovo mi nije prvi projektor te sam jako osjetljiv na kvalitetu slike na monitoru/površini koju gledam, tako da ako je meni ovo predobro, prosječnom korisniku je sigurno "nemreš bilivit odlično" ili "nevidim razliku između tog i onog 1000€ skupljeg setupa" i mirne duše mogu reći da je sve iznad overkill u rangu one ekipe što kupuje npr. bajoslovne audio sustave zbog "toplog zvuka"
...možda "ekipa" ne voli povremenu dugu , možda ne voli zvukove sušenja kose dok gleda film ...a možda voli crnu?

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 24.06.2015. u 11:18.
Imagine je offline   Reply With Quote