Citiraj:
Autor Princ288
U rastokama se zato dobro pojede. Al opcenito je to tako, ako na moru neznas nekog lokalnog da te uputi di ces, neces se dobro provesti.
|
Pa i to isto. Jedna od najupečatljivijih slika s naše obale mi je u Crikvenici, restoran blizu obale, nekoliko čvaraka koje zovu ćevapi, šaka pomfrija, malo luka. 45 kn, još prije 5 godina.
Da se naći i na moru, ali ako nekog znaš ili te lokalni upute gdje domaći idu jest. Ja neki dan tako jeo u Rijeci. Na Trsatu, daleko od mora i turista, samo domaći u restoranu. Konkretni primejr s hamburgerom može i s druge strane značiti da nemaju fast food ponudu pa su ju prilagodili i hjteli izaći u susret mušteriji (pljeska i ne izgleda tako loše), ali poznavajući mentalitet većne naših ugostitelja i već poznata ugostiteljska iskustva na Plitivcama, čisto sumnjam
Meni jedina pozitivna iznimka je bio Poreč gdje sam u 3-4 pizzerije naišao na kvalitetne pizze u rangu boljih z pizzeria. Ali opet i to je fast food, na neku finu ''domaću'' ribu ili školjke ne bih sjeo bez da me netko uputi jer bi me garant oženili.
Za te novce ić na Plitvice, no way. Za četvero ljudi 1000 kn put i ulaznice. Radije doma grill krkaonu napravim za ekipu i vrtim slide show sa plitvicama