View Single Post
Staro 23.06.2015., 13:35   #12
vale_88
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2015
Poz ekipa meni se desava isti problem, dok sam u desktopu sve radi ok, cim uđem u neku igru ili probam testirat bilo koji dio kompa odma se zamrzava...
zadnje sta sam proba testirat je bilo napajanje preko occt programa i neznam dal je to problem al pokazuje mi na ocitavanju vcore +12v da radi na 11.76v...

evo i ss event viewera:

Posto su mi neki vec govorili da moze bit do graficke ili napajanje jer se zamrzavanje desava skupa sa zujanjem u zvucnicima, da se zna graficku sam kupio novu a napajanje sam probao od prijatelja i opet isti problem.
Isto tako sam mislio na pocetku da je do ssd-a tako da sam reinstalirao windowse i opet isto, pa sam probao instalirati win7 na obicni hdd ali se na pola puta isto zamrzne, znaci nisam bio u mogucnosti instalirat win na hdd... Radio sam check disk ssda i sve je bilo ok...
Cim pocnem radit prime test nakon par min se komp zamrzne... Znaci sta god idem radit komp zamrzava osim ako sam u desktopu, onda mogu gledat filmove, slusat muziku ili surfat, to je sve sta mogu trenutno...
vale_88 je offline   Reply With Quote