View Single Post
Staro 22.06.2015., 18:26   #1903
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
@Danci Bonbon ima sjajnu službu za korisnike. Dosutpna je telefonom, chatom, FB, Twitter .. Probaj staviti bonbon karticu u drugi mob ili barem pogledaj po postavkama jesi li omogućio roaming. U postu iznad pišeš da si u Tele2, a onda da razmišljaš da odeš iz Bonbona??
Nisi čitao s razmijevanjem, sada sam na TELE2 i razmišljao sam o bonbonu kao drugom operateru na koji bi se prebacio makar privremeno kad odem u Italiju, za Slo mi čak netreba.

Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Sada je 3gb i 1000min za pisljivih 35kn/mj.
Da, to sam si sad aktivivao mada nisam nikad u potpunosti skurio 1gb, uvijek je ostalo bar minimum 100mb, al nek se nađe to mi je sada dobro za navigaciju i kad si puštam mjuzu s youtuba u autu preko AUX kabla na radio.

Citiraj:
Autor cickova Pregled postova
ne, 3Gb i 1000 min je za 70kn/mj
Netočno kod prve aktivacije ti je 70kn za prvi mjesec odnosno ako si prije već prvi puta uključio smart tarifu pa onda ovaj paket od 3gb, a od slijedećeg mjeseca nadalje ide samo 35kn/mj za 1000min i 3gb, evo sad sam to aktivirao i od danas na dalje imam 1000min i 3gb !
I tada mi je stigla obavijest da će ovo vrijediti samo ako ću 22.07. imat na računu 35kn.
DANCI je offline   Reply With Quote