View Single Post
Staro 22.06.2015., 11:29   #9192
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
malo ste se previse uzvajnali oko losih igraca
pa nemogu svi znat igrat dobro,igraju to i dica od 10-14 godina, sta in triba zabranit da se igraju?
ja iman w8 oko 1400-1500 ,smatram se dobrim igracem, al isto nekad izginen ka najveca njubara

da nema losih igraca nebi bilo dobrih,i obratno
igre tako funkcioniraju
svit tako funkcionira xd
Evo zadnji event. Na ensku me ostavilo s T95 jedan na jedan, primim shot, i blokiram sranje (nema druge frontalno s FCM), i sad ga je kljucam za 240 s boka, on je blokiran, i osta na cca 300hp, njihov E75 ulazi i sprasi me za ostatak HPa, dok moj WT4 (tomato prema mojoj listi) svira frulu i pusta E75 da me sjebe. I kretencina uspije ubit T95, i ide na njega E75 sa 30hp i lik stoji kraj prozora i samo stoji, ovaj ga ubije. Znaci ostaje E75 cca 30hp vs arty BC, i kreten ga spota, i cilja ga sa 150 m, umisto da ide sve ili nista i nabije mu se u tank i opali. Izgubismo. Ja s 3k dmg, a kretencine s puno manje.

Naravno da je usljedila cila c/p lista uvreda na racun BCa i WTa.

Meni nije los samo igrac koji ima mali WN, los je igrac koji je pizda i gleda svaki HP i ne zeli primit shot za team, los je igrac koji nema nikakve ideje kud bi isa i sta bi napravio, los je igrac koji ne vidi da mu je team mate u nevolji a on stoji i sauga. Da ima 3k WN8 bio bi los, ali obicno ti (s vecim WN8 imaju dobre karakteristike) ne rade takva sranja.

I zato mi je divota platoonat s jakim igracima, jer jucer 2 E100 su napravile dar mar u gradu s 5k dmg svaka