Citiraj:
Autor webstartm
malo ste se previse uzvajnali oko losih igraca
pa nemogu svi znat igrat dobro,igraju to i dica od 10-14 godina, sta in triba zabranit da se igraju?
ja iman w8 oko 1400-1500 ,smatram se dobrim igracem, al isto nekad izginen ka najveca njubara
da nema losih igraca nebi bilo dobrih,i obratno
igre tako funkcioniraju
svit tako funkcionira xd
|
Evo zadnji event. Na ensku me ostavilo s T95 jedan na jedan, primim shot, i blokiram sranje (nema druge frontalno s FCM), i sad ga je kljucam za 240 s boka, on je blokiran, i osta na cca 300hp, njihov E75 ulazi i sprasi me za ostatak HPa, dok moj WT4 (tomato prema mojoj listi) svira frulu i pusta E75 da me sjebe. I kretencina uspije ubit T95, i ide na njega E75 sa 30hp i lik stoji kraj prozora i samo stoji, ovaj ga ubije. Znaci ostaje E75 cca 30hp vs arty BC, i kreten ga spota, i cilja ga sa 150 m, umisto da ide sve ili nista i nabije mu se u tank i opali. Izgubismo. Ja s 3k dmg, a kretencine s puno manje.
Naravno da je usljedila cila c/p lista uvreda na racun BCa i WTa.
Meni nije los samo igrac koji ima mali WN, los je igrac koji je pizda i gleda svaki HP i ne zeli primit shot za team, los je igrac koji nema nikakve ideje kud bi isa i sta bi napravio, los je igrac koji ne vidi da mu je team mate u nevolji a on stoji i sauga. Da ima 3k WN8 bio bi los, ali obicno ti (s vecim WN8 imaju dobre karakteristike) ne rade takva sranja.
I zato mi je divota platoonat s jakim igracima, jer jucer 2 E100 su napravile dar mar u gradu s 5k dmg svaka