Citiraj:
Autor Drvoje
Vatromet  , Alvine majstore - kad će navale tvojih recenzija?
|
Evo radi se na tome intenzivno, trebalo mi je više vremena nego što sam očekivao da sve to pokrenem. Uglavnom veselo, još dva napajanja su podjelila sudbinu s ovim s videa. 2 spire-a i jedan akyga. Naravno brendirana napajanja bez ikakvih problema prolaze sve testove.
Za cijeli setup mi je trebalo puno vremena, no danas bi trebao objaviti prvi test na svojem napajanju FSP hexa 400w. Ostale će Krešo objavljivati na PCE i pisati članke. Ovo sam uzeo za primjer kako bi forumaši mogli sudjelovati sugestijama i kritikama idejama da to sve skupa smislimo što bolje prije objavljivanja
Citiraj:
Ako ponestane hardwera syss ti lako pošalje AMD-ov za testove (da ne budu samo napajanja).
|
Čim nešto dimi odmah se nekako sjetim barton-a
Citiraj:
Autor hedgehog
Ma šalim se :P stvarno ne mogu shvatit potrebu kupovine ovih krševa, a za tu cijenu na forumu i njuškalu nađeš super napajanja, a i nova dobra su jeftina..
|
A čuj, proizvođač deklarira proizvod i prema specifikacijama ta napajanja bi trebala biti čisto ok za neke uredske konfiguracije, nažalost kao što možemo vidjeti deklaracija na samom proizvodu nema veze s tim proizvodom, to je ono što ljudi neznaju. A time detaljno testiranje napajanja ima svoju težinu i smisao.
Prvi pokušaj
testa napajanja sam objavio na stranicama a htio sam usporediti kvalitetno napajnanje s noname i u stvari bolje nije moglo. Cilj mi je nekako naći najpovoljnije napajanje koje će biti ok za uredske konfe. Za sada je to upravo testirana hexa. Drugi tjedan probam s lcpowerom. Slažem se s tobom, bolje upiknuti neku polovnu hexu ili sl. nego novo spire napajanje.