Citiraj:
Autor spaceman
Što reći... Kao da govorimo o ne z čemu a ne o staroj (sad već neuglednoj i ...) tipkovnici koja ima više sentimentalnu vrijednost. A ta tvrdnja da će tu biti i za 10 godina mi se čini prilično neozbiljna i prije svega je to individualna stvar svakog vlasnika ne samo te tipkovnice nego i bilo kojeg komada hardvera.
|
Da da poprilično neozbiljna ti je aliene ova izjava da če kliketuša biti tu za 10 godina, bit če ona tu i za 20 ili 30 godina, samo nas onda biti neče, jedino što može pokvariti karijeru ovom stroju je promjena protokola ili standarda za spajanje, ali uvijek če biti adaptera i pretvarača, kao što je negdje prije rekao kolega bubba "znate što prvo umire na Ibm modelu M
-vlasnik". Mislim da je ideja o posebnoj temi Ok, jer uvijek će biti onih koji ne razmišljaju na isti način

, evo predlažem da se za svaki komad opreme, ako bude interesa, i ako stvar još radi na 30.-ti rođendan otvori tema za fanove, kako kliketuša ove godine slavi 30. godina ideja mi se čini sve bolja, mogli bi se iznenaditi koliko nas je fanova, siguran sam da se više ljudi susrelo sa modelom m nego bilo kojom drugom mehaničkim tipkovnicom, osim Vas mlađih koji vjerojatno nažalost nečete imati tu priliku!