Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 21.06.2015., 16:40   #32871
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
prvo sam ja pripremio sve za vatru, zapalio pljugu i složio si hladni gem... ekipa je na putu do dućana da uzme mesinu i sve može krenuti:

Pohrani.com

taman gorilo i sve po planu:

Pohrani.com

e sad je već to bilo skoro za stavljat meso, a ovi još nisu se ni našli... nećemo sada o imenima kako su to buljo i super

Pohrani.com

nakon toga je vatra bila aman-taman za mesinu, međutim desio se mrtvi pljusak i tuča tako da sam ja mogao samo gledati iz kuće kako se kiša fino dimi sa roštilja skupa sa 2 kola na ulici gdje je meso i one (čija imena nečemo spominjati) ispod drveta skrivavši limene ljubimce od tuče.

no nismo odustali!

razapeli smo birtijski suncobran, smjestili se pod strehu i uzeli mobilni roštilj kojeg smo prvo ižmikali od kiše:

Pohrani.com

prenijeli to malo žara sa prve vatre i na njoj zapalili još jednu i krknuli još jednu vreću uglja gore:

Pohrani.com

kiša taman jenjavala i mogli smo prionuti ka poslu sa jedno 2kg ćevapa, 1-2kg razne piletine i valjda 3-4 kile carskog i vratine u mixu:

Pohrani.com

Pohrani.com

Pohrani.com

još se sa strane našlo paradajza, srebrenca, preprženog kruha našodranog sa češnjakom, krastavca u vrhnju i vlascu, pečenog mladog krumpira i tako dalje i tako bliže.

bilo nas je 5.

syss je offline   Reply With Quote