Citiraj:
Autor Karlo666
Zato što je AMD ovdje troll.
Prave se nešto kao bogovi pa im se nesviđa kritika.
Jel se nVidia bunila tako kad je bilo za GTX960?(ljudi kritizirali jer je 2 FPS brža od GTX760)
Nebih rekao.
AMD nek ide svojim fanovima meni netreba njihov GPU da uzimam jače napajanje radi njihovih glupiranja.
|
Ali su GTX 960 probali za razliku od ovog frajera koji prica bez da je probao, jednostavno nije objektivan a kao fol je novinar/rivjer...nece da moze jer je frajer troll.
I tek toliko da se zna, ja ne preferiram niti jednu marku, niti grafickih a niti konzola/mobitela cega god (jedino uvijek kupujem Lavazu jer mi je finija, a u Trstu nije skupa

), kupim ono sto mi se taj tren cini najbolje za X novaca.
Ova 970 mi je prvo malo prisjela kada se saznalo za memoriju, ali nakon sta sam skuzio da ja te probleme ne primjecujem sam se fino ohladio i samo se igram....bez zivciranja
EDIT: Ali kad smo kod AMD-a, sta se nitko ne sjeca da su pred koju godinu imali neko sranje sa PCEkspertom?
Mislim da je bilo nesto sa procesorom, bas se sjecam da je bila neka objava da se ispricavaju citateljima, ali da se zbog negativnog rivjua ili neceg slicnog AMD naljutio na njih i da im vise ne zeli slat primjerke svog HW-a pa da ce recenzije kasnit (valjda dok im nasi ducani ne ustupe primjerek za recenziju)...