Ovaj zbljog ujutro je zbog kreatina i razmaka do pravog dorucka.
Znaci izbjegnuto je sve sta nije brzo probavljivo, odnosno ide 35g wheya + 5g kreatina s vodom nakon voznje.
Whey zbog nadopune rezervi aminokiselina koje su se ispraznile kroz noc, a kreatin na prazan zeludac. Takodjer razmak od kave do kreatina je sat i pol, sta mislim da je ok. ( Kratka crna kava je u igri )
Onda imam pauzu od nekih 2 sata, gdje nisam u mogucnosti jest bilo sta, pa taj obrok, tj dorucak, bude kombinacija 10g wheya, 20g kazeina 100g zobenih + 200ml mlijeka. Zasto to? Pa da opskrbim tijelo sa "brzim" i "sporim" proteinima, koji su dodatno usporeni zbog masti iz mlijeka. ( Ako gledamo da je doza whey-a i vode vec konzumirana. ) Tako da ima neki dotok nutrijenata do prvog "pravog" obroka.
Aerobni biciklom je nekim laganim tempom, 2:30min po kilometru, odn. avg 21km/h sa par ubrzanja do maksimalnih mogucnosti na 10 - 15sec.
Ovaj objed oko 17h je ajmo rec pre-workout objed, ako nema treninga, nema ni UH.
Spavanje je odma nakon vecere, znaci 8h je tu
@blava - vise ne, mjerim kilazu i bf, te prema tome optimiziram kolicine po obrocima.
Tako sam radio prije stanke, od nezgode i prijeloma kosti sam stagnirao jedno 5 godina, to se svelo uglavnom na 2 obroka kroz dan - pola francuza i posebnu ili paket toast-a sa uprzenim sirom (

) + sjedilacki nacin zivota, cudi me da sam jos ziv

, ugl sa 30%bf-a i pivske skembe u 2mj sam dosao na trenutnih 20% BF-a nakon promjene prehrane, zivotnih navika i fizicke aktivnosti. ( 78kg / 186cm ). Cilj je doci do nekih 10%, znaci sklesat se cim je vise moguce, i onda krenut mukotrpnim i dugotrajnim putem izgradnje kvalitetne mase te kasnije odrzavat to, eventualno sa rezovima na 10% svakih 9mj.