Pozdrav svima koji citaju ovaj thread, a i onima koji ne!
Ovako problem je dosta jednostavan za objasnit, al neznam dal' je mozda i za rijesiti.
Naime, prije par dana sam dosao doma, i stara me zamolila da joj skinem drajvere za komp i reinstaliram windowse na njenom starom kompu, sjeo za laptop(win 7 x64) i krenuo sa skidanjem drajvera, odem na oficijelnu asus stranicu i pocnem klikat drajvere(internet brzina od tkoma sada, 10 mb), za one od 200-300kb apdejtove mi je kako sam kliknuo tako se i pojavio onaj u redu i prekini prozor(koristim mozilu, ali isto je i u operi i chromeu), ali problem je u onome svemu preko 5-6 megabajta,znaci kliknem i moram cekat tipa par minuta da se pojavi taj prozor za kliknut u redu da pocne download i jedna stvar mi je cudna kad kliknem taj neki veci fajl, on je odmah skinut, ko da ga skida prije pa ceka samo da stisnem ok i premjesti na lokaciju kamo sam odredio da se skine.
to je kod stvari od 5-10mb, a ove vece treba cekat i po pola sata i vise, vece podrazumijevam pod 100-navise mb...
Jeli netko imao problema s tim i kako to rijesiti a da nije reinstaliravanje windowsa.
Spojen sam wirelesom na ruter, kad skidam preko torrenta, ona dode do velike brzine, tj 1 mbps i kad igram nest onlajn ping je supermali i sve sljaka, npr. wow radi perfektno, youtube je extra, kao i drustvene stranice tipa fejs i sve te djindje.
Pliz pomagajte ljudi, ovo me izludi
/cheers