Citiraj:
Autor elzel
Pa da, mislim to je u najmanju ruku čudno... na netu nisam niš uspel nać pametno makar sam prošnjofao, mora bit da su se stričeki kaj su pisali malo zabunili.
|
Najvjerovatnije se zaista radi o grešci jer zaista nema smisla.
Citiraj:
Autor srale7
Mislim da tebi ne trebam objašnjavat sta takvi kupuju 
|
Ne znam kako stoje stvari s all-in-one kučnim kinima ali sam poprilično siguran da baš i nema nečeg toga što odskače jer proizvođači nisu humanitarne organizacije. Drugim riječima , pretpostavljam da bi čovjek dobio cca 3 kile wufera što god kupio da kupio. Ti ne ?
Citiraj:
Autor Sam Fischer
Evo vako.
Komad od 50+ kg 
|
Koliko komada ?
Ima neka određena kilaža opreme koju čovjek mora imat da bi bio 'bass freak'?
Ili je to puko posjedovanje određenog brenda....ili još gluplje - količina potrošenog papira?
Zanima me.
Citiraj:
Autor syss
ovo je prava stvar 
|
Fancy amaterizam
Citiraj:
Autor sodom
PS. meni je osobno mnogo bitnije da se dobra oprema uopće može razmahat kako spada, mislim na gledanje i slušanje bez da netko sere sastrane, za ovakvo đubre moraš imat odvojen prostor, kuću. Radije bi loš sub i prostor u kojem ga mogu rastegnut nego dobar sub i susjede iznad i ispod sebe te ljevo i desno.
|
Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš ,
nego 7 dana u bijedi.
Najbolje kad imaš poštenu opremu i prostor.

Nego ,voliš glasno pa ti netko kenjka?
Ja opčenito nisam neki obožavatelj glasnog za glazbu ni za filmove.
Pogotovo ne volim kad ga pretjeruju s LFE u filmovima jer mi napumpa glavu....a ima par scena u filmovima od kojih mi dođe nekakva mučnina u glavi...stvarno mi nije jasno kako to može ikome bit ugodno na duže staze i kako to može bit normalno "onim" bas frikovima...
btw, jel itko prati ono što B&W radi za festivale / DJe . Onaj "sound system" kastom bilt array ? Boiler room , Primavera. Yebeno.
Impresionira skoro kao s ono što Danley Sound Labs radi s hornama po stadionima i partijima. Knife party :P
Toliki prostor. Toliko ljudi. I opet referentno.