View Single Post
Staro 19.06.2015., 08:55   #2901
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kužim, imaš G4 i sad je to najbolji mobitel na svijetu

Ako uspoređuješ kamere, što uspoređuješ, kakve veze ima što je konkurencija EOL? Ako mi je već kamera #1 kod odabira smartphonea, onda mi je očito svejedno je li EOL ili ne, ako se još može nabaviti. 1020 još uvijek dobiješ novu s 2 godine garancije za 2000 kn.

Očekivano bi bilo da i LG (kao i ostali konkurenti) na flagshipu ponude kameru koja je u skladu s godinom u kojoj se nalazimo. 3 godine nakon prvih Lumia, imaš tek OIS i manualne kontrole.

Ono zbog čega je prevagnula Lumia je tipka za kameru. Flagship smartphone koji je orijentiran na fotografiju mi jednostavno ne može doći bez shutter tipke u dva stupnja.

Opet kažem, imam G3 i izabran je ispred nekoliko drugih modela zbog hvalospjeva ovdje i po drugim forumima. Nezadovoljan sam i razočaran fotkama, kao i softverom. Pusti sad xcam i sl. Gledam isključivo stock aplikaciju.

Kameru pokrećem stražnjom tipkom i okidam njom u portretnom modu jednom rukom, ali okidanje u landscape modu je misija nemoguće (jednom, a i s obje ruke).

Paralelno nosim 1020 i G3 i kad trebam nešto brzo i jednostavno ufotkati, posežem prvo za 1020. Ne znam kakve blagodati novije tehnologije tebi fale na njemu, ali ajde.

Jel se spominje možda kakav user interface upgrade za G3 s tim manualnim kontrolama ili barem da WB dodaju unutra?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline