Citiraj:
Autor Alvin
Naručio sam materijal (čipove) od kineza, slanje DHL-om. Na računu, na pošiljci stoji ime obrta i adresa obrta.
Šaljem carisnku deklaraciju, potvrdu uplate i račun sve na adresu obrta, ime obrta te moje ime i prezime.
Uplaćujem za carinu i pristojbe s poslovnog računa.
Oko 16 sati prema tracking numberu pošiljka je dostavljena i potpisana sasvim drugim prezimenom. Zovem DHL pitam gdje je to dostavljeno i tko je to potpisao.
Ženska objašnjava kako je telefonskim putem ta osoba x preusmjerila pošiljku na svoju adresu. Pitam je još jednom imaju li kakav dokument na temelju kojeg su preusmjerili pošiljku, kaže ne, osoba x(fizička osoba) je nazvala telefonom i promijenila adresu dostave te preuzela paket. Kaže da pišem pritužbu na mail.
Ima li itko slična iskustva?
Šta napraviti?
|
Redovito radim sa DHL-om i dogodi se dosta puta da moram zaustaviti pošiljku u ZG ili ju preusmjeriti ali onda te pitaju waybill odnosno broj pošiljke, bez toga ne daju ništa. Očito je netko znao sve podatke jer inače mu ne bi dali da preusmjeri što smrdi na inside job kako je borny rekao ili su čak dali bez ikakve provjere.
Edit
Sad se sjetio da su mi jednom dali moje pakete + jedan paket od sasvim druge firme prije cca godinu dana a ja nisam gledao. Skužio tek kada sam došao u firmu. Nakon par sati su došli po njega jer su skužili da im fali jedan paket. Moguće je da je osoba stvarno preusmjerila svoj paket pa je uz svoj dobila slučajno i tvoj. Ako je tako DHL bi trebao to bezinski riješiti. Nadam se pozitivnome ishodu.