View Single Post
Staro 19.06.2015., 00:01   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
mislim da je malo teze fulati, ali izbjegavao sam osobno "kukuruz" oblik jer do sada sto sam ih vidio u akciji bas i nisam odusevljen.

ovo je E27, eno svih 5 gori veselo cold white, ne griju se klinca: KLIK

dok ove E14, iste ovakve: KLIK.

naravno, valja uzeti u obzir kut svjetlosti od 60°. ja sam se pomirio da nema prema gore svjetla (sto recimo stedna daje, kao i klasicna), ali osjeti se razlika prvih par dana. sada je sasvim normalno, u mojoj sobi je skroz uz strop reflektor sa 3 grla (ove E14), u dnevnoj starinski luster sa 3 grla i onim staklenim "casama", u kuhinji dva staklena tanjura na nekih 50cm od stropa.

u mojoj sobi se cak plafon osvjetli, takoder dnevna je fest osvjetljena (jer su tri zarulje i nisu okomito zbog lustera / oblika), dok bi u kuhinji dobro doslo jos malo vise sirenja svjetlosti.

no kako rekoh, s obzirom koliko kostaju, s obzirom koliko se malo griju, koliko malo trose, na zivotni vijek (jer su meni stedne krepavale poprilicno brzo, cca pola godine do godinu), te da su manje stetne......... LED!

Burko je offline   Reply With Quote