Evo multitasking. Super glatko i super brzo. Napredak u odnosu na g3 iako je i g3 radil ok. Sve je manje ili vise bolje. Tesko da je bilo kaj osim flasha i dimanzije bolje na G3.
Imas ko mene na youtubu video pa pogledaj, narocito taj dio sa hodanjem koje je lelujav. Imaj na umu da youtube jako unisti kavlitetu 4k videa a ja nisam ni skuzio da je u 4k kad sam snimal. Video sa dve ruke je bolji..
Jesi imal G4? Opet, fotke, exif pa da vidimo.. Bez lightrooma pa mogucnosti mada moze i tak.. Brzinu tak na zalost ne mozemo usporedit a to je isto jako bitna stvaka iako tu nema usporedbe.. Nisu meni Nokije uopce upitne kaj se fotkanja tice al IP nema kaj trazit u istoj recnici ni sa njima ni sa novim flagshipovima. Video i slow motion su jace strane al fotke su niza liga... Ima usporebi na youtubu kolko hoces.
Ivan, 1020, 808 su nebitni u ovoj prici. To ste vi tu dofurali iz nekih svojih razloga. AK netko kupuje novi flaship mobiel sigurno nebu gledal 1020. Dvojba je N4, S6, G4, M9 itd. i svi su itekak aktualni.. Da i ajfoni naravno.