Tema: Košarka
View Single Post
Staro 18.06.2015., 21:49   #248
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Zaslužio je Iggy. Kako god okreneš, njegovo uvrštavanje u petorku u zadnje 3 tekme finala je donijelo prevagu. Prije toga 1:2, nakon toga 3:0.

LBJ kolko god odigrao fantastičnu seriju u finalu - nije donio takvu prevagu. Možemo mi sad razglabat o tome da nije imao podršku suigrača (što je istina), ali to ne mijenja činjenicu da opet nije uspio.

Ali čekaj da se davor javi pa ti kaže par riječi o LBJ

GSW zaslužio apsolutno kad se cijela sezona pogleda, na opće iznenađenje svih - prije sezone malo tko ih je vidio tu gdje su završili. I to sa trećim najboljim skorom lige ikad (iza dvije sezone Bullsa devedesetih).

Slijedeće sezone navijam za Duranta. Ako bude zdrav i dostigne formu iz 2013/14, i sa zdravim Westbrookom mogli bi opet do finala.

Koja koncentracija ekipa na zapadu. Spursi ispali u prvom kolu doigravanja, a poderali bi sve momčadi s istoka ko svinja masnu krpu
Baš me zanima može li Duncan pred kraj karijjere imati jedan labuđi pjev.

Oko još jednog veterana u LA grade respektabilnu momčad, šuška se da bi bogli dovesti Williamsa i Butlera, možda i u Bryntu ima još vatre ako bude zdrav.