18.06.2015., 21:42
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Autor explorer 4
To nije ništa čudno, ekran na S3 je preloš pri izloženosti sunčevom svjetlu, dok je s druge strane iPhone izvrstan. Od svih smartphonea koje sam imao, on je bio najgori po tom pitanju, dok mi je iPhone 4 bio najbolji, čak nešto bolji od trenutnog Notea 3.
Svi novi flagship telefoni su ti dobri po tom pitanju, i AMOLED ekrani više nemaju tih problema.
Što se mene tiče, G4 nema šta raditi pored Notea 4. Jedino je bolje što ima ručnu komtrolu postavki za fotoaparat.
U Appleu rade bolji softvare za kameru već godinama, i to je ona pinkica koja proizvođačima android telefona fali da budu još bolji. Pogledaj na dosta fotografija nebo na iPhoneu 6, pa onda na S6 i G4. Preblijedo ili preobojano, i po tom pitanju je iPhone najbliži DSLR fotoaparatu. Što se tiče najboljih Android kamera, uz S6 i G4 ne treba zaboraviti Note 4, koji nije ništa lošiji od njih. Je da ima manji otvor blende od S6, ali ima veći senzor, pa dođe na slično.
|
Po meni su ajfon kamere overrated. Uspredive sa S5 ili G3. Note 4 je prvi mob koji je kamere otpeljal na "next level" a S6 i G4 su otisli jos mrvicu, dve dalje. Manual mod ce uskoro bit standard na takvim telefonima, zahvaljujuci LG u..
Ima sogi ip6 i prvom prilikom cu usporedit par fotki sam za tebe da nebi ostalo na ovom, rekla, kazala.
|
|
|