View Single Post
Staro 18.06.2015., 21:42   #2885
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
To nije ništa čudno, ekran na S3 je preloš pri izloženosti sunčevom svjetlu, dok je s druge strane iPhone izvrstan. Od svih smartphonea koje sam imao, on je bio najgori po tom pitanju, dok mi je iPhone 4 bio najbolji, čak nešto bolji od trenutnog Notea 3.
Svi novi flagship telefoni su ti dobri po tom pitanju, i AMOLED ekrani više nemaju tih problema.
Što se mene tiče, G4 nema šta raditi pored Notea 4. Jedino je bolje što ima ručnu komtrolu postavki za fotoaparat.

U Appleu rade bolji softvare za kameru već godinama, i to je ona pinkica koja proizvođačima android telefona fali da budu još bolji. Pogledaj na dosta fotografija nebo na iPhoneu 6, pa onda na S6 i G4. Preblijedo ili preobojano, i po tom pitanju je iPhone najbliži DSLR fotoaparatu. Što se tiče najboljih Android kamera, uz S6 i G4 ne treba zaboraviti Note 4, koji nije ništa lošiji od njih. Je da ima manji otvor blende od S6, ali ima veći senzor, pa dođe na slično.
Po meni su ajfon kamere overrated. Uspredive sa S5 ili G3. Note 4 je prvi mob koji je kamere otpeljal na "next level" a S6 i G4 su otisli jos mrvicu, dve dalje. Manual mod ce uskoro bit standard na takvim telefonima, zahvaljujuci LG u..

Ima sogi ip6 i prvom prilikom cu usporedit par fotki sam za tebe da nebi ostalo na ovom, rekla, kazala.
MAGARAC je offline