Tema: Košarka
View Single Post
Staro 18.06.2015., 21:06   #247
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jučer pogledao svih 3 sata finala, košarka bez nekih tenzija. Sve mi je bilo cudno gledati houston protiv clippersa, ovo je bilo tako nekako, laganini.

1. Iguodala nije zaslužio nagradu mwp finala, ono wtf. Jamas je ovo zaslužio. Iguodala spojio par šuteva kada je bio sam kao duh, jebeno, Mozgov ga je morao cuvati
2. Sa James Jones-om tko god da pobjedi tekmu, kapa dolje. Mozgov je pokazao da je prava petica, u zadnjoj tekmi je bio pravi. Kakvi blokovi, meka ruka i dobar rad nogu.
3. Curry kujac, osim dve trice pred kraj.
4. Momčadski, GSW puno bolji, James dobar, ali kao allround igrač, kao scorer nikad nije bio dobar, niti ce moci napraviti prevagu bez dobrih šutera pored. Večinu zabijo iz reketa, nakon skoka, iz prolaza i kontri. Šut s poludistance i izvana, loš loš.
Očajno mi je kada bacaju slobodna, a James na centru, a pizdu svi moraju lupkati kada on baca. One lažne fore kako je ljut, pa je odjurio u svlačionu, nije nikome čestitao, pizda najobičnija.
Imam osječaj da se shumpert usere kada nešto mora napraviti, jer nije opušten i kao da ima u glavi da će mu James kenjati poslje, tak mi izgleda. A J.R izgubljen skroz.
Igrali su bez vanjskih igrača, još su i dobro prošli
5. Blatt, prema onome što cujem na time-outovima, nije mi trener za NBA. Samo neke fraze, a nisu baš imali ni nekih uigranih akcija.
6. Da su Irving, Love i Varejao zdravi, bojim se da bi ovo bilo druga pjesma, barem bi bilo zanimljivije.
7. Kerr, zaslužio kapu dolje sa 5 malih + Ezeli par minuta. Green sa 200 i kojim cm, igra peticu pored Mozgova, Thompsona i Jamesa.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote