Citiraj:
Autor Disco
Jel bi netko od vas sa G4 bio toliko dobar da usporedi vidljivost na suncu sa iphone 5 ?
Neznam nikog sa G4 da usporedim, ali sam danas usporedio sa galaxy S III i neugodno se iznenadio, SIII je izgeldao skoro kao da je ugasen prema i5, a ja sam mislio da je to losa vidljivost (na ajfonu, jel)
Promjenio bi mob jer zelim veci ekran, ali jos nisam nacisto izmedju G4 i Note-a 4.
|
To nije ništa čudno, ekran na S3 je preloš pri izloženosti sunčevom svjetlu, dok je s druge strane iPhone izvrstan. Od svih smartphonea koje sam imao, on je bio najgori po tom pitanju, dok mi je iPhone 4 bio najbolji, čak nešto bolji od trenutnog Notea 3.
Svi novi flagship telefoni su ti dobri po tom pitanju, i AMOLED ekrani više nemaju tih problema.
Što se mene tiče, G4 nema šta raditi pored Notea 4. Jedino je bolje što ima ručnu komtrolu postavki za fotoaparat.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Ovaj meni nije los review.
https://www.youtube.com/watch?v=kG-Fg4upxZw
Za svakog tko ima afiniteta prema fotkanju G4 bu bolji mob. Laserski fokus, senzor za boje, svjetlija leca, manulalni mod. Sve radi konkretno, nis nije marketinski feature i daje prednost nad S6.
S6 mozda ima manje gresaka kod dobrog svjetla, bolju ekspoziciju u auto modu i mozda malo brze okida pa ce vjerojatno bit malo bolja kamera za point and shoot mada se meni sve zgadi kad vidim Samsung nebo.
Obje su u najvisoj ligi i jednostavno bez problema zgaze ostatak androida..
G4 je jedini fotic koji moze realno uslikat boje neba, skoro u bilo kojoj situaciji. Od androida kaj sam vidio do sad. Trava, drvece ista stvar. Mislim da su napravili odlican job sa tim senzorom boja. Eventualno je zuta malo slabija.
|
U Appleu rade bolji softvare za kameru već godinama, i to je ona pinkica koja proizvođačima android telefona fali da budu još bolji. Pogledaj na dosta fotografija nebo na iPhoneu 6, pa onda na S6 i G4. Preblijedo ili preobojano, i po tom pitanju je iPhone najbliži DSLR fotoaparatu. Što se tiče najboljih Android kamera, uz S6 i G4 ne treba zaboraviti Note 4, koji nije ništa lošiji od njih. Je da ima manji otvor blende od S6, ali ima veći senzor, pa dođe na slično.