View Single Post
Staro 18.06.2015., 12:02   #958
xnautix
Premium

xnautix's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ovo sve ne bi tipkao da se nije problem u tim glupim adapterima... hdmi nema nikakav "lock" na sebi i to jednostavno visi bezveze i naravno napreže ga sam hdmi kabel, ne znaš jel gori baš konverter ili ficlek kabela hdmi-dvi i onda dvi kabel, sa druge strane dp ima lock, ali je po mom iskustvu osjetljiv u vražju mater... maltene jače udarim po stolu i nestane mi slika na ekranu di je spojen dp - dp-dvi kabel - dvi kabel. lenovo dock, lenovo adapter, lenovo dvi kabel... dakle kompletno po ps-u.
sam oblik HDMI konektora dosta dobro locka kabel u utoru osim ako neki kriploviti kinez nije krivo zakrimpao-sfusao kabel i ostavio previse plastike na konektoru ili da je sam konektor na tv/laptopu neprakticno smjesten iza ogromnog komada plastike. Inace postoje HDMI kabeli sa zglobovima aka pregibnicom koji osim cudnih kuteva pokrivaju i iscupavajuce naprezanje koje imaju cvrsti ravni konektori

Da adapteri su uvijek jadna rjesenja jer im je cijena takva da se uvije moze prodati jos par komada dok ne nadjes odgovarajuci. Kao kutija cigareta ili kauguma. Inace ako imas stvarno takav problem hot glue (tekuca plastika) je tu da ti pomogne. Definitivno dobro drzi na sugavoj kineskoj plastici Ili mozda one UHU bijele kaugume koje se lakse razdvajaju nego hot glue

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Puno buke nizašta. Samo Fury kartice po defaultu nemaju DVI-D konektor; R9 390 i ostatak ekipe imaju.
R9 390 i ostatak ekipe su uber rebrand Bilo bi lose da je za ocekivat da ne podrzavaju isti ficher set koji su stare kartice podrzavale.
xnautix je offline   Reply With Quote